Algemene voorwaarden - Retreat

Deelname

 1. Deelname aan het programma geschiedt op basis van vrijwilligheid. Het staat deelnemers vrij om af te zien van het te volgen programma.
 2. Het afzien van deelname aan het programma geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld. Zie 3.1 voor meer informatie.

Betaling

 1. Na je aankoop ontvang je een bevestiging per email. Check altijd even je spamfolder of neem anders contact met mij op via info@idareyouto.nl
 2. Het bedrag dient in één keer overgemaakt te worden. Indien dit echter niet haalbaar is, kijk ik graag met je naar de mogelijkheden. Laat mij dit dan weten per mail via info@idareyouto.nl
 3. Inschrijving is definitief zodra de betaling is ontvangen. Dit heeft ermee te maken dat vliegtickets vervolgens geboekt gaan worden met alle persoonlijke gegevens die hierbij nodig zijn.

Reis & annulering verzekering

 1. Jouw ticket is een gepersonaliseerde ticket en is daarom niet restitueerbaar. Echter is het wel mogelijk jouw plek aan iemand anders te geven/verkopen. Hiervoor zullen er dan €100,- wijzing kosten aan vastzitten i.v.m. het wijzigingen van paspoort gegevens e.d. bij de desbetreffende vliegmaatschappij.
 2. Een reisverzekering is verplicht! Neem daarbij in gedachten dat een reisverzekering eventuele materiele schade kan dekken zoals je bagage, maar ook persoonlijke schade zoals ziekte en-/of ongeval die je tijdens het retreat kan oplopen.
 3. Het wordt daarnaast aangeraden dat jij je eigen annuleringsverzekering boekt van te voren voor medische noodgevallen en annuleringen van je reis en-/of vlucht.

COVID

 1. Indien de Pilot Disconnect Yourself Retreat moet annuleren vanwege Covid in verband met een door de Spaanse of Nederlandse overheid opgelegd reisverbod, dan wordt er een alternatieve datum aangeboden om op een later moment deel te nemen aan het retreat.

Gezondheidsklachten

 1. Er zijn een aantal contra-indicaties i.v.m. ademwerk die ervoor zorgen dat je wellicht niet naar het ‘Disconnect Yourself Retreat’ kan. Het is daarom niet geschikt voor mensen die het volgende ervaren/hebben;
 • Antipsychotica of antidepressiva gebruiken.
 • Psychoses, stoornissen en depressiviteit.
 • Hoge bloeddruk
 • PTSS
 • Ernstige psychische aandoeningen ( schizofrenie, psychose, bipolair)
 • Epilepsie
 • Ernstig astma
 • Hartziekte
 • Hart problemen
 • Psychiatrische aandoening of emotionele crisis.
 1. Tijdens de Disconnect Yourself Retreat zullen er activiteiten als Yoga, Ademwerk e.d plaatsvinden. Zorg ten alle tijden dat je voorafgaand aan de les eventuele lichamelijke klachten bespreekt. Mogelijk kan het programma hierop worden aangepast of kunnen er persoonsgerichte oefeningen worden gegeven. De docente zal dit reeds ook met de deelnemers doornemen.

Aansprakelijkheid

 1. Bij de pilot ‘Disconnect Yourself Retreat’ zal er zorg gedragen worden voor een goed en veilig verloop.
 2. Deelname is op eigen risico. Disconnect Yourself Retreat is niet aansprakelijk voor letsel en-/of schade van enige aard als gevolg van het verblijf en of de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.

Huishoudelijke regels

 1. Rondom het huis zijn er een aantal plekken waar er eventueel gerookt kan worden. Deze plekken worden bij aankomst doorlopen. Binnenshuis is het ten strengste verboden om te roken.
 2. Disconnect Yourself Retreat wordt op een prachtige locatie in Spanje gehouden. Behandel de locatie en haar omgeving met liefde en zorg. Zoals je dat in je eigen huis zou doen. We dragen met elkaar zorg voor de schoonheid en gezelligheid. Eventuele schade die toegebracht wordt aan het huis wordt op de veroorzaker verhaald.