Coaching

Wat voor keuze maak jij vandaag voor jezelf?

Zijn onderstaande zinnen herkenbaar?

Wist je dat onderzoek van het rivm aantoont dat drukte en prestatiedruk de grootste oorzaak voor mentale én fysieke problemen is voor vele jongeren/- jong volwassenen? Er is op grote schaal veel behoefte aan rust en acceptatie.

IMG_0632

En is dit waar je naar opzoek bent of verlangt?

Wat kun je verwachten?

Ik kan je alvast één ding verklappen en dat is dat jouw brein neuroplastisch is wat betekent dat je jouw programmeringen kunt veranderen. Waar jij misschien dacht dat je voor altijd vast zit in je eigen overtuigingen of angsten of de oneindige weg richting het ‘perfecte’ lichaam wat maar niet lukt.. weet dat er een uitweg is. Vanaf nu weet jij namelijk dat jouw brein maakbaar is en dat je dit dus absoluut kunt veranderen. Er is alleen geen quick fix dus het zal tijd, energie en aandacht van je vragen. 

In de sessies gebruik ik diverse methodes zoals RET, NLP, het familiesysteem, geleide meditaties en mindfulness. Ik kijk vanuit diverse invalshoeken naar jouw algehele gezondheid, omdat ik geloof dat er niet één manier is. Ieder persoon is uniek en heeft andere behoefte daar speel ik altijd op in en daarnaast verlopen de sessies op gevoel.

idareyouto-office-21
''Ik wil jou leren en laten voelen hoe je uit je comfortzone kunt stappen, hoe je voor jezelf kunt kiezen en hoe je van een cocon tot een prachtige vlinder kunt groeien.''
idareyouto-lifestyle-coach-22 (1)

Over Roos

Een jaaropleiding tot leefstijlcoach was het eerste zetje dat voor onwijs veel inzichten heeft gezorgd. Ik kwam erachter dat bepaalde onderwerpen zoals systemisch werk, opstellingen, NLP en holistische kijk op voeding mij onwijs interesseerde. Daarnaast volgde ik een jaartraject bij Charlotte Labee over je brein en voeding en heb ik bij Shanna Proost een traject van een half jaar gevolgd. Beide programma’s waren echt mind-blowing. En zo ontzettend fijn voor mijn eigen groei en ontwikkeling. Want al die inzichten neem ik weer mee in mijn workshops, retraites en coachsessies. 

 

Dit is wat anderen zeggen

"Ik heb een workshop bij Roos bijgewoond en het was een hele verademing om weer de rust bij mijzelf te vinden. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en creeert een veilige en verwelkomende omgeving om volledig jezelf te kunnen en te mogen zijn! De opbouw van de workshop was ontzettend leuk dus de tijd vloog voorbij. Echt een aanrader!"
Ceylan
Deelnemer - Workshop
"De retreat was voor mij een nieuw traject en ik kan het zeker anderen aanbevelen. De retreat is voor iedereen toegankelijk, je wordt heerlijk in de watten gelegd en ontzorgd. Voor mij is er veel losgekomen tijdens de creatieve sessie waar ik veel waarde aan hecht. Mocht je twijfelen om dit ook te gaan doen, gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen. Gun jezelf zo nu en dan je eigen moment om stil te staan, te reflecteren en ontspannen verder te gaan."
Roos
Deelnemer Disconnect Yourself Retreat
''Roos is iemand die erg goed naar je luistert. Ze is erg professioneel. Ik vind het erg mooi dat Roos in besproken situaties geen kant kiest, maar het echt neutraal bekijkt en beschikt over een helikopter view. Hoewel ik in dit proces veel zelf moet doen, brengen haar adviezen, tips, en opdrachten me tot nieuwe inzichten''
Sven
Coachee

Plan hier jouw intake en-/of sessie

Wow! Wat was het een bijzondere reis. Er zijn bijna geen woorden voor om mijn ervaringen te omschrijven. Ik ben zó blij dat ik mezelf dit heb gegund. Heb zoveel over mezelf geleerd, zoveel inspiratie op gedaan en wat eigenlijk nog wel het allerbelangrijkste voor mij is: ik heb de rust in mezelf weer teruggevonden. En deze keer voelt dat blijvend. Er is letterlijk een knop om gezet! Deze ervaring gun ik echt iedereen! Lieve Roos, bedankt voor alles!
L Kloeze
Deelnemer

I dare you to...