Disconnect Yourself Retreat

Córdoba, Spanje
31 mei t/m 4 juni 2023

Is het nu écht even tijd voor jou?

 • Genoeg van alle sociale prikkels? 
 • Behoefte aan rust en ruimte voor jezelf? 
 • Wil je je omringen met gelijkgestemde mensen?
 • Voel je onrust en spanning?
 • Ben je nieuwsgierig naar groei & ontwikkeling ?
 • Wil je meer inzichten krijgen in jouw gedrag & emoties?

Hoe mooi zou het zijn als je de verbinding met jezelf weer ervaart?

De dagen in Spanje zullen in het teken staan van jouw ontwikkeling, jouw proces, jouw ruimte en rust. We zullen absoluut de verbinding met elkaar aangaan, maar nog mooier is het om de verbinding met jezelf weer aan te gaan.

Door alle hectiek, drukte en snelheid waar we in leven, vergeten we vaak om ons batterijtje genoeg op te laden. Althans, de batterij van ons lichaam, want die van onze telefoon vergeten we vaak niet ;). 

We raken sneller overprikkeld, zijn sneller moe, hebben minder zin in dingen of we reageren onterecht geïrriteerd op onze omgeving. Herkenbaar? Precies daarom heb ik het Disconnect Yourself Retreat in het leven geroepen.

Doordat ik zelf heb ervaren hoe geweldig fijn en magisch het is om weer even helemaal bij jezelf te komen en die sparkle te voelen, wil ik dit zo graag aan anderen meegeven. Dat is wat we in Spanje ook zullen doen. 

Highlights

Yoga

Yoga helpt je balans in je leven te brengen, waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt.

zwembad

Frisse duik

Elke ochtend een frisse kickstart door een duik in het heerlijke privé zwembad.

wandeling

Wandeling

Vanuit het huis wandel je zo de natuur in. Ideaal voor heerlijke ochtend of na-middag wandelingen.

Sound healing

Dit belooft iets heel bijzonders te worden. Ben je klaar om dit cadeautje te ontvangen?

Cacao ceremonie

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het ontgift o.a. je lichaam en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Breeathwork sessie

Breathwork is het beoefenen van een speciale ademtechniek. Door tijdens een ademsessie bewust, vol en verbonden te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt.​

Prachtig verblijf

Dit magische plekje in Córdoba is dé plek waar je heerlijk tot rust kunt komen en wakker wordt met de geluiden van de natuur. De wereld even vergeten met adembenemend uitzicht over de landschappen van Andalusie.

Healthy food

Iedere dag wordt het ontbijt, lunch, avondeten voor je geregeld. Wat je onder andere kunt verwachten zijn opties als: Vega- vegan- glutenvrij- suikerarm.

Over Disconnect Yourself

Het disconnect yourself retreat is een magische ervaring waarbij offline zijn centraal staat. Dagelijks worden we geconfronteerd met prikkels. Social media, nieuwsberichten, Netflix, whatsapp berichtjes, noem maar op. We zijn gewend ‘aan’ te staan en altijd maar bereikbaar voor iedereen. Wat nou als je dat gevoel eens even los laat voor een aantal dagen? 

We neigen bij verveling of ongemakkelijke situaties al gauw naar onze telefoon. Daardoor rennen we eigenlijk weg van de realiteit en wat voor ons staat/ligt. Namelijk de verbinding. Daarom nodig ik je uit om tijdens deze vijf dagen in Spanje volledig offline te gaan en eens te ervaren wat dat met je doet. Vind je het spannend of voel je weerstand? Begrijpelijk! Maar wanneer heb jij voor het laatst eens voor jezelf gekozen? Dit is je moment! 

Het draait bij deze retreat om verbinden, verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. We verblijven in een prachtige huis tussen de bossen en bergen van de Sierra de Cordoba. Elke ochtend zul je wakker worden met een waanzinnig uitzicht en een frisse duik in het zwembad. Vervolgd door een meditatie in de buitenlucht. 

Het beloven mooie, magische dagen te worden waarbij je wordt ondergedompeld in rust, ruimte, inzichten en liefde. Met behulp van 2 lieve dames ontvang je o.a. een breathwork sessie, een yoga les, een cacao ceremonie en een sound healing. Daarnaast is er veel ruimte om een boekje te lezen, te schrijven in jouw journal of bijvoorbeeld een lekkere wandeling te maken. 

Locatie

Hoe kom ik er?

We gaan met deze retreat editie, letterlijk disconnecten. De locatie bevindt zich in de provincie van Andalusie. Je zult daarvoor naar Córdoba moeten afreizen. 
Het wordt aangeraden via Malaga airport te vliegen. Vanuit hier kun je een trein nemen die jou binnen 1 uur naar Córdoba brengt voor nog geen 13,-. Zodra je dan op Córdoba bent gearriveerd, wordt je met een transfer opgehaald en naar de retreat locatie gebracht. 

Over het verblijf

– 2x een 3-persoons kamer
– 2 badkamers
– Privé zwembad 
– Prachtig uitzicht
– Diverse zithoeken
– Tussen de bossen en bergen van de Sierra de Cordoba (met kans op voorbijlopende herten en paarden)
– Genieten van de nachtelijke sterrenhemel

Programma

7:30
8:30
10:00
13:00
14:00
16:00
18:00
20:00

Ochtend meditatie + duik in het zwembad
Ontbijt
Yoga
Lunch
Creatieve sessie*
Vrije tijd
Diner
Breathwork sessie

* Een creatieve sessie zal óf in groepsverband óf individueel worden uitgevoerd en zal gaan over jouw proces. Let op: het betreft een globaal voorbeeld en het kan eventueel ter plaatse veranderen i.v.m. omstandigheden.

Dit kun je verwachten

 • 3x per dag heerlijke en verse maaltijden (vega & vegan)
 • Transfer van Córdoba naar het retreat huis
 • Verblijf midden in de natuur in het prachtige gebied van Andalusië
 • Een breathwork sessie
 • Een cacao ceremonie 
 • Meditaties
 • Yoga sessie
 • Stilte momenten
 • Creatieve sessie
 • Vrije momenten
 • Afkoelen in het zwembad
 • Sharing circles 
 • Wandelingen in de natuur

Het team

Roos van der Noord

Organisator / facilitator

Als oprichter van het platform I Dare You To daagt Roos anderen uit om uit hun comfortzone te stappen. Hiervoor combineert ze haar passie voor welzijn en gezondheid; Roos is leefstijlcoach en studeert orthomoleculaire voeding.

Tijdens Disconnect Yourself Retreat brengt ze deze kennis en vaardigheden in om je te ondersteunen bij het ontdekken en uiten van je behoeften. Zij is ook de gastheer en facilitator van deze retraite en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en ruimte krijgt. Ze heeft een natuurlijk talent waarbij ze veel emoties van anderen kan aanvoelen. Ze gebruikt dit als kracht.

Sasja

Organisator / facilitator

Sasja is een ervaren spaceholder, die een arsenaal aan kennis en vaardigheden meebrengt. Ooit begonnen als therapeut in de reguliere geestelijke gezondheidszorg, ondersteunt zij nu vanuit haar bedrijf Breathremedy anderen in hun reis naar binnen en naar buiten door middel van ademwerk, lichaamswerk en plantengeneesmiddelen.

Met veel passie en liefde zal Sasja zowel de cocao & ademwerk ceremonies als de yogalessen tijdens Disconnect Yourself faciliteren.

Jorik Hamelink

Fotograaf / Facilitator

Jorik is content creator en tevens de vriend van Roos. Tijdens het retreat zal hij foto’s en video’s komen schieten om alle bijzondere en verbindende momenten vast te leggen.

Daarnaast zal hij helpen met het faciliteren van de activiteiten, het bereiden van het eten en alles wat je nog meer van een fijne gastheer kunt verwachten! 

Rochelle Yvas

Yoga instructrice

Als oprichter van het platform I Dare You To daagt Roos anderen uit om uit hun comfortzone te stappen. Hiervoor combineert ze haar passie voor welzijn en gezondheid; Roos is leefstijlcoach en studeert orthomoleculaire voeding. Tijdens Disconnect Yourself Retreat brengt ze deze kennis en vaardigheden in om je te ondersteunen bij het ontdekken en uiten van je behoeften. Zij is ook de gastheer en facilitator van deze retraite en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en ruimte krijgt. Ze heeft een natuurlijk talent waarbij ze veel emoties van anderen kan aanvoelen. Ze gebruikt dit als kracht.

Rochelle is een Sound & Energy Healer en ze werkt met de frequenties van geluidstherapie gericht op de geest en het lichaam, waardoor energetische blokkades die we mogelijk opslaan worden opgeheven.

In haar sessie leidt ze je door een diepe meditatie gericht op de chakra’s (onze energetische centra) en bewust ademwerk (Pranayama ademhaling), gevolgd door een zalig klankbad met de klankschalen.

Zij gingen je al voor

De retreat was magisch! Zo ontzettend veel geleerd, kennis opgedaan, tot nieuwe inzichten gekomen, de support van de groep had ik niet van tevoren kunnen bedenken. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor deze mooie, fijne, magische ervaring 😍 ik maak andere keuzes, leef meer vanuit intuïtie en gevoel. Extra dank aan Sasja❤️ ik kan niet onder woorden brengen hoe immens dankbaar ik me voel!
Een mooie, fijne, magische ervaring 😍
Mohni
De retreat was voor mij een nieuw traject en ik kan het zeker anderen aanbevelen. De retreat is voor iedereen toegankelijk, je wordt heerlijk in de watten gelegd en ontzorgd. Voor mij is er veel losgekomen tijdens de creatieve sessie waar ik veel waarde aan hecht. Mocht je twijfelen om dit ook te gaan doen, gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen. Gun jezelf zo nu en dan je eigen moment om stil te staan, te reflecteren en ontspannen verder te gaan. Dikke kus! Liefs Roos
Er is veel losgekomen
Roos

Totaal overzicht

Inbegrepen:

Niet inbegrepen:

Geef jezelf wat je verdient en join het Disconnect Yourself Retreat!

Investering in jezelf: 777,-

Is het nu écht even tijd voor jezelf?

Veelgestelde vragen

Nee. Je kunt elke dag een bepaald ‘vast’ ritme verwachten, maar elke dag zal anders zijn. Afhankelijk van het weer en ook de energie, plan ik de activiteiten of vrije momenten in. 

Indien Disconnect Yourself Retreat geannuleerd moet worden vanwege Covid (In verband met een door de Spaanse of Nederlandse overheid opgelegd reisverbod), dan wordt er een alternatieve datum aangeboden om op een later moment deel te nemen aan het retreat.

Graag! Indien er zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden dan is het fijn als je dit van te voren meldt. Dit kun je tijdens je inschrijving doorgeven. 

Je kunt het beste vliegen op Malaga airport. Hiervandaan kun je dan een trein nemen voor nog geen 13,-. Deze brengt je binnen een uur naar Córdoba. Vanaf daar wordt er een transfer voor je geregeld en is het nog 45 minuten rijden naar je locatie off grid. Begin je al aan het idee van offline zijn te wennen? 😉

Er zijn 2 slaapkamers waar drie 1-persoonsbedden in staan. Houd hier dus rekening mee tijdens het boeken. 

Jouw ticket is een gepersonaliseerd ticket en is daarom niet restitueer baar. Echter is het wel mogelijk jouw plek aan iemand anders te geven/verkopen. 

Een reisverzekering is officieel gezien verplicht! Neem in ieder geval in gedachten dat een reisverzekering eventuele materiele schade kan dekken zoals je bagage, maar ook persoonlijke schade zoals ziekte en-/of ongeval die je tijdens het retreat kan oplopen.

 • Roos – Organiseert en facliteert Disconnect Yourself .
 • Jorik – De helpende hand in alle voorbereidingen + fotograaf
 • Sasja – Verzorgt de Breathwork sessie + Cacao ceremonie.