Flowee Spijkermat

22 september, 2023

Flowee_-_Manon_1500x

Ik ben zo enorm enthousiast over dit product en ik kan ook echt niet meer zonder; de Flowee Spijkermat. Misschien heb je er al eens van gehoord, maar voor mij is dit een must have in huis en kan ik ook absoluut niet meer missen in mijn dagelijkse routine. Dus deze hoort voor mij echt thuis in de favorietjes en heb er inmiddels al heel veel familieleden en vrienden enthousiast mee kunnen maken.

Een Moment van Ontspanning

Het leven kan soms behoorlijk hectisch zijn, en ik merkte dat ik regelmatig op zoek was naar manieren om te ontspannen en tot rust te komen. Vooral als ik de stress in mijn nek en schouders of in mijn rug begon te voelen, was daar de spijkermat to the rescue. 

Het helpt mij echt om weer te ontspannen en zelfs de pijnklachten te verminderen. Je ligt op allemaal kleine spikes die lichte druk uitoefenen op je lichaam. Het is in het begin misschien heel erg onwennig, maar na verloop van tijd raak je eraan gewend. Zodra je erop gaat liggen voel je de spanning wegvloeien en merk je door allerlei sensaties in je lichaam dat er iets in werking wordt gezet. 

Stressverlichting en Een Goede Nachtrust

En doordat we allemaal bekend zijn met stress, dan wel niet door werkdruk, door spanning, door angsten, door financiele druk etc. zou het ook echt een uitkomst zijn als je dit gewoon standaard in je huis hebt liggen. Want stress kan behoorlijk overheersend zijn en vooral invloed hebben op je slaapkwaliteit. Dus wat ik regelmatig doe is voor het slapen gaan zo’n 10-15 minuten op de spijkermat liggen. Dit zorgt ervoor dat mijn stressniveau verlaagt. De mat stimuleert namelijk de afgifte van natuurlijke gelukshormonen waardoor ik me na elke keer op de mat liggen een stuk kalmer en positiever voel. Bovendien helpt het daarmee dus ook om in een diepere slaap te komen waardoor ik ochtends ook uitgerust wakker wordt.

Verlichting van Spierpijn en Spanning

Ander leuk feitje is dat wanneer jij een sportief, bewegelijk persoon bent en je snel of vaak last hebt van spierpijn en-/of spanning, je met behulp van de spijkermat dit kan verlichten. De kleine spikes masseren als het ware je spieren en bevorderen hiermee de doorbloeding. De volgende dag of misschien zelfs al dezelfde dag kan je dus minder pijn ervaren. 

Een Boost voor Vitaliteit en Energie

Al met al zorgt zo’n geweldig fijn matje ervoor dat je energiestromen in jouw lichaam weer in balans komen waardoor je je energieker en fitter voelt. Het is gewoon een natuurlijke boost, zo kan je het zien.  En als je het mij vraagt dus echt een absolute must have in jouw huishouden. Ik zou zeggen probeer het eens uit en ontdek welke voordelen het voor jou kan brengen. Onthoud dat het belangrijk is om naar je lichaam te luisteren en dat dit artikel geen vervanging is voor medisch advies. Als je gezondheidsklachten hebt, raadpleeg dan ten alle tijden een arts.