Workshops & Retraites

Is het nu écht even tijd voor jou?​

Workshops & Retraites

''De liefde waarmee ze dit faciliteert is onwijs voelbaar, waardoor het een safe-space is om op een laagdrempelige manier verbinding met jezelf te maken. Onwijs genoten'' - Kayla
cacao

Over Cacao

Cacao is een eeuwenoud ritueel wat door de maya’s gebruikt wordt. Het is afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika en wordt tegenwoordig steeds populairder in het Westen. Het drinken van cacao is een versterker van je innerlijke wijsheid. Het zorgt ervoor dat je meer open komt te staan, je zachter kan worden voor jezelf en het kan je liefdevolle inzichten geven.

Daarnaast heeft het ook nog onwijze gezondheidsvoordelen doordat het rijk is aan mineralen zoals ijzer, zink en magnesium. Naast dat ‘normale’ chocola natuurlijk onwijs lekker kan zijn, is pure cacao eigenlijk gewoon veel fijner. Het bevat geen toegevoegde suikers, het heeft de juiste gezondheidsvoordelen én je kunt er uren op teren en profijt van hebben door haar verwarmde en heldere inzichten.

Plan hier jouw workshop of retreat

Zo

17

Zondag 17 maart  |  14:00-17:00  |  Breda

Workshop Creatief & Cacao ceremonie

NOG 1 PLEK

Zo

21

Zondag 21 april  |  14:00-17:00  |  Breda

Workshop Creatief & Cacao ceremonie

BESCHIKBAAR

Zo

28

Zondag 28 april  |  14:00-17:00  |  Breda

Workshop Creatief & Cacao ceremonie

Zo

5

Zondag 5 mei  |  14:00-17:00  |  Breda

Workshop Creatief & Cacao ceremonie

Zo

12

Zondag 12 mei  |  14:00-17:00  |  Breda

Workshop Creatief & Cacao ceremonie

Do

16

Donderdag 16 mei t/m zondag 19 mei 2024

Retreat – t.b.a.

Do

19

Donderdag 19 t/m zondag 22 december 2024

I Dare You To Reflect Retreat

Dit is wat anderen zeggen

"Ik heb een workshop bij Roos bijgewoond en het was een hele verademing om weer de rust bij mijzelf te vinden. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en creeert een veilige en verwelkomende omgeving om volledig jezelf te kunnen en te mogen zijn! De opbouw van de workshop was ontzettend leuk dus de tijd vloog voorbij. Echt een aanrader!"
Ceylan
Deelnemer - Workshop
De retreat was magisch! Zo ontzettend veel geleerd, kennis opgedaan, tot nieuwe inzichten gekomen, de support van de groep had ik niet van tevoren kunnen bedenken. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor deze mooie, fijne, magische ervaring 😍 ik maak andere keuzes, leef meer vanuit intuïtie en gevoel. Extra dank aan Sasja❤️ ik kan niet onder woorden brengen hoe immens dankbaar ik me voel!
Mohni
Deelnemer Disconnect Yourself Retreat
Ik heb bij Roos deelgenomen aan de eerste cacao ceremonie en wat was dit een fijne avond. De rustige en liefdevolle sfeer was direct voelbaar. Je kan zien dat Roos weet wat ze doet en weet je altijd meer dan welkom te laten voelen, met alles wat je meebrengt. De avond had een mooi programma met meditatie, visualisatie, creativiteit en een body scan. De muziek laat je voelen dat je in je kracht mag gaan staan en stilte en mooie gesprekken wisselde elkaar af. Ik kan het iedereen aanraden. Lieve Roos, dankjewel 💛
Gitta
Deelnemer- Workshop

Disconnect Yourself Retreat Spanje 17 – 20 november 2022

Express Yourself Retreat Zeeland 24 – 25 juni 2023

I Dare You To Reflect  Retreat Zwolle 14-17 december 2023

Opkomend:

I Dare You To Reflect Retreat 19 – 22 december 2024

Voor meer content volg mij op @idareyouto.nl